CAT|ESP

Presentació

Apreciats regants,

A l’inici d’un nou segle i en un món en el qual avança la implantació de noves tecnologies, com les aplicacions d’internet o el correu electrònic, la pagesia, i en concret, el món del regadiu, no hi podia restar d’esquena.

El naixement d’aquesta pàgina web arrenca d’aquesta inquietud, cal acostar “el canal” als partícips de la forma ràpida i assídua que ens permeten els ordinadors. Ja que, facilitant aquesta comunicació, ajudarem a tots aquells que estan pendents, tant de la quantitat d’aigua que baixa pel canal, com del preu dels productes agraris o del temps que farà.

Conscients de la dificultat d’adaptació a aquestes noves tecnologies, i de les nostres pròpies limitacions, us presentem una web de caire senzill, fàcil de consultar i amb la informació que, pensem, hi voldríeu trobar.

Ens esforçarem per mantenir-la actualitzada i interessant. Tot i això, no dubteu a suggerir-nos tot allò que considereu oportú per tal de millorar-ne la forma i/o el contingut, de manera que aquesta arribi a convertir-se en una eina més de la vostra explotació agrícola.

Agraint-vos per endavant el vostre interès, rebeu una cordial salutació.


Ramon Carné i Teixidó
President de la Comunitat General de Regants dels Canals d’Urgell
© 2010-2018. Comunitat General de Regants dels Canals d’UrgellAvís legalPolítica de Protecció de dadesSegueix-nos a Twitter Twitter