Accepteu les cookies?

Utilitzem cookies de tercers per obtenir informació de la navegació dels usuaris.

Més informació
CA | ES
Comunitat General de Regants dels Canals d'Urgell

5/9/2023

 

El Ple de la Junta de Govern ha aprovat el tancament del Canal Principal i del Canal Auxiliar el proper 23 de setembre de 2023.

 

Entre els dies 19 i 22 de setembre es distribuirà aigua pel Canal Principal per abastaments i per poder garantir el seu subministrament durant el primer període de tanques.

 

Durant el mateix període es subministrarà un reg específic als arbres fruiters de varietats tardanes encara no collides (Pink Lady, Fuji, Story, Pinkies, figues, ...). Aquest reg es realitzarà únicament sota comanda, per escrit abans del dia 15 de setembre, mitjançant presentació d'una sol·licitud signada on es faci constar el titular de la finca, el número d'identificació de la parcel·la i el cultiu i varietat que es pretén regar. Aquesta sol·licitud s'ha de trametre a la respectiva Col·lectivitat o a la Comunitat General (en format document paper o telemàticament al correu electrònic aigua@canalsurgell.cat).

 

També durant el mateix període s'autoritza un reg per a preparació de determinats cultius de la campanya 2024 (hortícoles, calçots, colza, ray-grass i veça). Aquest reg formarà part de la campanya 2024 i per tant serà un torn de reg avançat que es descomptarà de la disponibilitat de regs de cada finca per a la propera campanya. Únicament es realitzarà sota comanda, per escrit abans del dia 15 de setembre, mitjançant presentació d'una sol·licitud signada on es faci constar el titular de la finca, el número d'identificació de la parcel·la i el cultiu i varietat que es pretén regar. Aquesta sol·licitud s'ha de trametre a la respectiva Col·lectivitat o a la Comunitat General (en format document paper o telemàticament al correu electrònic aigua@canalsurgell.cat).

 

© 2010 - 2023