Accepteu les cookies?

Utilitzem cookies de tercers per obtenir informació de la navegació dels usuaris.

Més informació
 
CA | ES
Comunitat General de Regants dels Canals d'Urgell

La Casa Canal acull la cloenda de la segona edició del programa ‘Accelera el creixement’ a Lleida


La Casa Canal de Mollerussa va acollir el divendres 15 de setembre l’acte de cloenda i lliurament dels diplomes als representants de les quinze empreses que durant nou mesos han participat en la segona edició del programa Accelera el Creixement a Lleida, emmarcat en el conveni entre el Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida i PIMEC.

 

Aquest programa pretén que les pimes obtinguin un pla de creixement i d’acció, així com les eines de suport per realitzar-lo, amb l’objectiu d’enfortir el teixit empresarial lleidatà i preparar-lo per aprofitar les oportunitats que apareguin en el futur immediat. Com a resultat, i seguint la mateixa línia de la primera edició, els empresaris d’aquesta segona edició confien en augmentar la seva facturació un 35% de mitjana i tenir un augment mitjà d’un 23% de la plantilla i un increment de la rendibilitat de més del 100% de mitjana en els propers tres anys.

 

Els assistents van començar l’acte de cloenda amb una visita guiada a l’Espai Cultural dels Canals d’Urgell, el Museu del Canal, situat a la planta baixa de la Casa Canal de Mollerussa. Aquest espai expositiu és l’encarregat de visualitzar les tasques de la Fundació i l’eina per donar a conèixer la història i l’evolució dels Canals d’Urgell al territori.

 

L’acte va ser presidit pel president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn; l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, i el president de PIMEC Lleida, Jesús Torrelles. També van participar en l’acte el director general de la Comunitat General de Regants dels Canals d’Urgell, Xavier Díaz; la vicepresidenta segona del Consell Comarcal del Pla d’Urgell, Maribel Zamora; el diputat i vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, Jordi Verdú; el director del Patronat, Ramon Boixadera, i Raimon Albiol, coach i mentor d’equips, encarregat d’impartir als assistents la conferència “Innovació i talent: palanques de creixement”.

© 2010 - 2024