Accepteu les cookies?

Utilitzem cookies de tercers per obtenir informació de la navegació dels usuaris.

Més informació
 
CA | ES
Comunitat General de Regants dels Canals d'Urgell

Gairebé 3.000 persones a les activitats de divulgació i sensibilització al voltant dels Canals d’Urgell


Les activitats de divulgació i sensibilització al voltant dels Canals d’Urgell, organitzades per la Fundació Canals d’Urgell, han registrat la participació de gairebé 3.000 persones. Entre els mesos de gener i novembre, s’han comptabilitzat un total de 2.967 visites, entre les quals s’inclouen visites escolars, generals, guiades a l’Espai Cultural dels Canals d’Urgell (ECCU), guiades a Ponts, sortides i altres activitats, com conferències, presentacions, exposicions temporals i visites guiades per a docents.

Fins al novembre, l’ECCU ha acollit 23 visites escolars de 43 grups, el que suposa gairebé la presència d’un miller d’estudiants. En el cas de les visites guiades a l’ECCU, se n’han produït un total de 161 amb una suma global de 1.155 visitants.

Portes obertes a docents

Precisament amb l’objectiu que els mestres coneguin la proposta didàctica de l’ECCU, s’han organitzat durant els mesos de desembre i gener una sèrie de jornades de portes obertes per a docents d'Educació Infantil, Primària i Secundària perquè aquests facin divulgació a les escoles.

© 2010 - 2024