Accepteu les cookies?

Utilitzem cookies de tercers per obtenir informació de la navegació dels usuaris.

Més informació
Comunicat
CA | ES
Comunitat General de Regants dels Canals d'Urgell

La CGRCU inicia la formació a les Col·lectivitats de Regants de l’aplicació informàtica que ha de permetre gestionar el model de distribució equitativa de reg


• L’objectiu és que el personal administratiu i de camp de les Col·lectivitats puguin adaptar-se al nou sistema de distribució d’aigua.

 

• Es tracta d’una aplicació web d’última generació disponible per a mòbils, tauletes i ordinadors que fa ús de llibreries avançades de codi lliure

 

Mollerussa, 24 de gener de 2024.- La Comunitat General de Regants del Canal d’Urgell (CGRCU) ha desenvolupat una aplicació informàtica per tal de poder gestionar el nou model de distribució equitativa de reg. De fet, aquesta setmana s’ha iniciat la formació continuada al personal administratiu i de camp de les Col·lectivitats de Regants, que tindrà al seu abast diferents sessions pràctiques sobre l’ús i la difusió dels conceptes bàsics per al funcionament de l’aplicació. De cara a l’inici de la campanya, prevista per al mes de març, l’aplicació gestionarà tots els aspectes relacionats amb el sistema de regs actual i estarà disponible per a ser consultada públicament.

 

L’aplicació web és d’última generació, estarà disponible per a telèfons mòbils, tauletes i ordinadors, fa ús de llibreries avançades de codi lliure i està pensada perquè sigui molt fàcil d’utilitzar. Tècnicament, està desacoblada en dues parts: l’aplicació frontal, que serà distribuïda per un CDN, i l’aplicació de fons, que estarà allotjada en un núvol d’alta disponibilitat.

 

Cal recordar que la CGRCU estableix per a la campanya de regs 2023-2024 un nou sistema de gestió i control del repartiment i distribució d’aigua adaptat a les reserves disponibles que reparteix l’aigua de manera proporcional i equitativa a la superfície de reg de cadascuna de les finques. Aquest procediment va ser aprovat per l’Assemblea de la Comunitat durant el darrer trimestre del 2023 amb l’objectiu d’optimitzar l’ús i el repartiment d’aigua entre els seus regants.

© 2010 - 2024