Fundació
CA | ES
Canals Comunitat General de Regants dels Canals d'Urgell d'Urgell

Reobrim les visites a l’Espai Cultural amb horaris per a tots els públics i més oferta pedagògicaA l’Espai Cultural dels Canals d’Urgell (ECCU) reiniciem les visites a escoles i particulars després de les restriccions imposades per la Covid-19. I ho fem amb una renovada oferta pedagògica i educativa. A la visita guiada del museu, s’hi ha reincorporat la història de la part humana del Canal d’Urgell amb una sèrie de personatges que narren com l’arribada de l’aigua a l’anomenat ‘Clot del Dimoni’ va transformar totalment la vida de les persones que hi habitaven.

A més, la visita guiada pels més petits incorpora l’Isidor, el viatger en el temps, que serà l’encarregat d’acompanyar-los durant el viatge que realitzaran pel museu i els explicarà la transformació del secà al regadiu amb la construcció dels canals d’Urgell.

Aquest curs s’hi han afegit les visites naturals que ofereixen les associacions de la Plataforma Canal Viu per enriquir així tota l’oferta que es pot dur a terme, no només al museu, sinó al territori Canal.

El museu, ubicat als baixos de la Casa Canal, està obert de les 8.00 a les 15.00 h i cal fer reserva prèvia al telèfon 973 603 997 o al correu electrònic reserves.eccu@gmail.com. El preu de l’entrada és de 4 euros la general i de 3 euros l’entrada reduïda.

Comparteix a Twitter
← SegüentAnterior →

Estat de l'aigua

Documents

Xarxes socials

Segueix-nos a Instagram

Webs d'interès

 • CHEbro
  Confederació Hidrogràfica de l'Ebre
 • ACA
  Agència Catalana de l'Aigua
 • FEREBRO
  Federació de Comunitats de Regants de la Conca de l'Ebre
 • FENACORE
  Federació Nacional de Comunitats de Regants d'Espanya

Contacte

© 2021. Comunitat General de Regants dels Canals d'Urgell
Avís legal - Protecció de dades